Nordiska Digitaliseringsprojektet
Nansen

16 oktober kl. 15.00-16.15

Till universitet och högskolor med professionsutbildningar i Sverige

Ta chansen att tillsammans med andra lärosäten i Norge och Sverige, MOSO AS och Innovation Norge vara med och utveckla en gemensam digital plattform för administration, uppföljning, handledning och utvärdering av studenter under den verksamhetsförlagda utbildningen. En plattform som ett redskap för såväl studieadministration, lärare, handledare och studenter.

Plattformarna MOSO och TOPP-N föddes ur forskningsprojekt med mål om att höja kvaliteten i handledning, utvärdering och uppföljning under studentens praktik. Idag är de uppskattade plattformar på många lärosäten med tusentals dagliga användare, redo för nästa fas i utveckling där fokus är standardisering och kostnadseffektivitet för att möta lärosätens framtida krav.

Projektet Nansen börjar ta form och bjuder nu in till fler deltagande lärosäten i Sverige. Missa inte chansen att ta del av information om Smart Digitalisering i framtidens lärosäten. Smart digitalisering som innebär en forskningsbaserad plattform, en installation, en integration, en tjänst och till en delad kostnad.