Välkommen till MOSO webinar
MOSO lyfter den verksamhetsförlagda utbildningen

16 nov kl 13.30-14.45

Till universitet och högskolor med professionsutbildningar i Sverige

Plattformarna MOSO och TOPP-N föddes ur forskningsprojekt med mål om att höja kvaliteten i handledning, utvärdering och uppföljning under studentens praktik. Idag är de uppskattade plattformar på många lärosäten med tusentals dagliga användare.

Ta chansen att lära dig mer om MOSO-plattformens smarta funktioner för att stötta observationsbaserad handledning, uppföljning och utvärdering av VFU på detta webinar.

Presentation av MOSO-plattformen kommer ges och erfarenheter från användning av MOSO på norska och svenska lärarutbildningar kommer delas. Petter Mathisen, författare och forskare delar sina tankar om handledningsteknologins möjligheter för mer kvalitativ återkoppling och ökat deltagande i handledningsprocessen.

Varm välkommen med din anmälan om deltagande!

Väl mött!