MOSO fortsetter sin «roadtrip» gjennom Sør-Sverige-3

Referat fra besøk hos Högskolan i Halmstad
MOSO fortsetter sin «roadtrip» gjennom Sør-Sverige, og denne gangen gikk turen til Högskolan i Halmstad. Vi gjennomførte et dobbeltmøte, først med Sykepleierutdanningen og deretter med Lærerutdanningen.
Högskolan i Halmstad, kjent for sitt fokus på innovasjon og bærekraft, er en dynamisk institusjon med sterke bånd til næringslivet og samfunnet. Under vårt besøk fikk vi en grundig innsikt i deres arbeid og fremtidsplaner.
Møte med Sykepleierutdanningen: Vi startet dagen med ett inspirerende møte med Tina Johansson Ilerup och Susann Arvidsson fra Sykepleierutdanningen, hvor vi diskuterte hvordan vi kan forbedre kvaliteten på studentenes praksisperioder. Vi gikk gjennom nåværende status og utforsket løsninger for å kvalitetsutvikle og effektivisere praksisgjennomføringen. Diskusjonene var svært konstruktive, og vi fikk verdifull innsikt i deres metoder og prosesser.
Møte med Lærerutdanningen: Etter møtet med Sykepleierutdanningen, møtte vi Mattias Nilsson, David Axxlev, Helen Salinas og Elin Biltmark på lärarutbildningen
Sammen hadde vi god dialog om status for dagens implementering av MOSO og dialog om utviklingsmuligheter for samarbeidet.
Lunsj på Tylösand: Mellom møtene tok vi oss tid til å nyte en lunsj på idylliske Tylösand. Dette ga oss en mulighet til å oppleve den vakre kysten og reflektere over dagens diskusjoner i en avslappende atmosfære.
Takk for et svært givende og inspirerende besøk. Vi ser frem til å utvikle vårt samarbeid videre og besøke flere institusjoner på vår reise gjennom Sør-Sverige.
Högskolan i Halmstad 1
Högskolan i Halmstad 2
Högskolan i Halmstad 3
Högskolan i Halmstad 4