MOSO er for tiden på en «roadtrip» hvor universiteter og høgskoler i Sør-Sverige besøkes-4

Referat fra besøk hos Linnéuniversitetet
MOSO er for tiden på en «roadtrip» hvor universiteter og høgskoler i Sør-Sverige besøkes. Tidlig i uken gikk turen til Linnéuniversitetet, hvor vi gjennomførte møter med lærerutdanningene. Vi ble tatt svært godt imot av våre verter Malin Borg, Therese Emrin Feltenstedt, og Ida Claeson, noe som bidro til et både produktivt og svært hyggelig møte.
Linnéuniversitetet, med sine flotte campuser i Växjö og Kalmar, er kjent for sitt fokus på pedagogisk utvikling og forskningsbasert undervisning. Universitetet har en sterk tradisjon innen lærerutdanning, og deres programmer er anerkjent for å kombinere teori og praksis på en effektiv måte. I tillegg tilbyr universitetet en rekke andre utdanninger, blant annet Politi- og Sjøfartsutdanning.
Under møtet diskuterte vi ulike pågående og fremtidige samarbeidsprosjekter. Vi ser frem til å utvikle disse videre og styrke vårt samarbeid med Linnéuniversitetet.
Takk til våre verter ved Linnéuniversitetet for et svært givende møte. Vi ser frem til å utvikle vårt samarbeid videre.

Linnéuniversitetet 2
Linnéuniversitetet 4
Linnéuniversitetet 3
Linnéuniversitetet 1