Nyhetsbrev februar

Si hei til menneskene bak produktene våre!

De av dere som er MOSO-engasjerte og fokuserte på lærerutdanning har sikkert møtt vår prosjektleder og mentor Odd Terje Døvik. Odd Terje er en mann som virkelig brenner for å møte mennesker og stifte nye bekjentskaper. “Jeg er ganske god til å finne ut hva som motiverer en person og har alltid vært interessert i den menneskelige dimensjonen.”
Han liker samtaler og har en sterk driv til å forstå og finne løsninger som tilfredsstiller våre kunders behov. Nettopp derfor er han ekstra begeistret for å være en del av MOSO, med produkter som er fleksible nok til å skreddersys ut fra hva ulike virksomheter trenger.

Odd Terjes karrierereise begynte i den akademiske verden, hvor han underviste som utdannet teolog i ti år. Arbeidet med mennesker, kommunikasjon og motivasjon brakte ham deretter til industri og HR samt salg og markedsføring. I 2015 klarte hans gamle venn, akademikeren Petter Mathisen, å begeistre med sine ideer om et interessant og viktig prosjekt. Prosjektet handlet om veiledningsteknologi (MOSO), og dette førte til at Odd Terje i ettertid fikk stillingen han nå har hos oss.

Når Odd Terje ikke jobber og når veien er bar, kan du se ham (hvis du rekker!) frese forbi på en KTM-motorsykkel. Han har kjørt motorsykkel i rundt førti år, er president i Norsk MotorSykkel Union og han ELSKER å reise og se verden!