MOSO er for tiden på en «roadtrip» hvor universiteter og høgskoler i Sør-Sverige besøkes-2

MOSO er for tiden på en «roadtrip» hvor universiteter og høgskoler i Sør-Sverige besøkes.

Tidlig i uken gikk turen til Högskolan i Borås, hvor vi ble møtt av Sykepleierutdanningen representert med Niklas Andersson, Anette Johanqvist, Ann-Helén Sandvik og Ulrika Blom til et hyggelig møte. Dette besøket var en flott fortsettelse på vår reise.

Högskolan i Borås, beliggende i sentrum av Borås, er kjent for sitt fokus på bærekraft og innovasjon. De har en sterk tradisjon innen tekstil- og motestudier, samt bibliotek- og informasjonsvitenskap.

Vi ble ønsket velkommen av våre verter som ga oss en informativ innledning om universitetet.

Under møtet diskuterte vi fremtidige samarbeidsprosjekter knyttet til digitalisering av utdanningenes praksis.

Takk til Niklas, Anette, Ann-Helén og Ulrika med kollegaer for et svært givende møte. Vi ser frem til å utvikle vårt samarbeid videre og til å besøke flere institusjoner på vår reise gjennom Sør-Sverige.

Högskolan i Borås 1
Högskolan i Borås 2