MOSO er nå ute på «roadtrip» hvor universiteter og høgskoler skal besøkes i Sør Sverige-1

MOSO er nå ute på «roadtrip» hvor universiteter og høgskoler skal besøkes i Sør Sverige. Og det ble en god start på uken når turen gikk til Trollhattan hvor Hõgskolan Väst har sitt virke. Vi fikk en riktig fin mottagelse av Josefina, Catrine og Sofia med omvisning og «smõrgåsar».

HV er en høyskole som ligger i Trollhättan, sørvest i Sverige. Universitetet Vest ble opprinnelig kalt University College of Trollhättan/Uddevalla og hadde tre studiesteder, i Trollhättan, Uddevalla og Vänersborg. I 2008 ble alle aktiviteter flyttet til nye anlegg i Trollhättan.

Sykepleierutdanningen ved HV har et pågående utprøvingsprosjekt med TOPP-N. De foreløpige tilbakemeldingene fra studenter, veiledere og lærere som har benyttet TOPP-N er svært positive.

Takk for ett givende fysisk møte og vi ser frem til å utvikle samarbeidet videre.

MOSO AS

University west
Four women sitting together
Hospital room